Nyíregyháza Live

Március végére befejeződik a nyíregyházi Kállay-kúria felújítása

  Várhatóan március végére befejeződik Kállay Miklós egykori miniszterelnök által is használt családi kúria felújítása Nyíregyházán. Kovács Ferenc (Fidesz-KDNP), Nyíregyháza polgármestere egy Kállay-relikvia adományozásán megtartott keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy az ingatlan felújítása állami beruházás keretében zajlik, a munkálatok március végi befejezését követően a jelenleg a Nyírvíz-palotában látható Kállay-gyűjtemény költözik be az épületbe. A rekonstrukció után… Tovább »

A Vidor fesztivál fellépői: a Supernem

A Vidor fesztivál Nyíregyháza egyik legjobban várt, és sokak által szeretett eseménysorozata, amely az idei esztendőben sem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy színpadra állítson igazán különleges világsztárokat, és néhány napra kiragadja a szürke hétköznapokból a várost. Ennek megfelelően a Vidor kilenc napja során bármerre is járunk majd Nyíregyháza utcáin, garantáltan minden sarkon különleges… Tovább »

A Vidor fesztivál fellépői: a Borbély Mihály Balkán Jazz Project

A Vidor fesztivál Nyíregyháza legismertebb és legnépszerűbb eseménysorozataként az idei évben is színesebbnél-színesebb programokkal várja a zene- és színházkedvelő látogatókat, akik megtapasztalhatják testközelből is, hogy milyen az, ha egy város teljes egészében átalakul, és minden utcáját, terét és apró zegzugát betölti az élet. A Vidor idén kilenc teljes napon át várja a látogatókat, méghozzá hétköznapokon… Tovább »

A Vidor fesztivál programjai szeptember 3-án

A Vidor fesztivál idén már 14. éve várja a kultúra és a világzenék megszállottjait Nyíregyháza városába, ahol az utcák és a terek a kilenc napos esemény során megtelnek élettel, muzsikaszóval, színházzal, valamint természetesen sok-sok önfeledt mókával és kacagással. A Vidor csak úgy, mint eddig, idén is komoly presztízst jelent nem csak a fellépőknek, hanem a… Tovább »

A Vidor fesztivál programjai augusztus 29-én

Ha Nyíregyháza, akkor Vidor fesztivál. Így volt ez már 14 évvel ezelőtt, és így van ez ma is, hiszen a város egyik kézzel meg nem fogható nevezetességéről van szó, egy olyan ünnepről, amelyet nem csak a lakók, hanem az eseménysorozat rajongói is nagyon várnak minden évben. A Vidor ugyanis egy igazi presztízst jelent – nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!